Som sastres de l’energia: posem a la seva disposició tant el disseny preliminar i de detall, com la gestió de compres, la construcció i posada en marxa de les instal·lacions.

Aportem solucions de supervisió i control globals a les indústries amb la implementació de sistemes SCADA, MEES, o CONTROL DISTRIBUÏT (PCS7 i SYSTEM PLATFORM de WONDERWARE), especialitzats en el camp de control de processos, automatització, comunicació industrial i supervisió de dades amb qualsevol tipus de PLC (Siemens, Omron, Allen-Bradley, Mitsubishi, Schneider,…).

Disposem de gran experiència en implantació de sistemes SCADA per supervisar en temps real i per períodes, els consums d’energia elèctica, gas, aigua, vapor … per tal de poder mostrar totes les dades segons les necessitats del client o operador.

A Energy Tools, treballem amb els nostres clients en totes les etapes dels processos, des del disseny fins a la posada en marxa de la maquinària, aportant l’experiència i el coneixement. Claus per millorar el rendiment de processos i realitzar-los més eficients.

Disposem d’un ampli equip d’experts en la realització de projectes per poder oferir el servei “claus en mà” amb l’objectiu de satisfer les necessitats més exigents de cadascun dels nostres clients amb les màximes garanties d’èxit.

Projecte pioner de sistema de District Heating & Cooling (xarxa de calor i fred), construït en la nova Plaça Mercat d’Olot que combina tres fonts d’energies renovables: la biomassa, la solar fotovoltaica i la geotèrmia amb l’objectiu d’obtenir una gran eficiència energètica.

Partner Integrador de Wonderware

SGEn

ISO 50001

Twitter