Qui som ?

Energy Tools Consulting és una enginyeria industrial especialitzada en energia. Tots sabem que el món de l’energia és complex i està en constant evolució. Les tecnologies emergents i el coneixement intern de la demanda i dels mercats energètics mitjançant eines de gestió, seran claus per a millorar la competitivitat de les empreses junt amb una bona gestió en la compra d’energia i associada a un control eficient de la facturació, és sinònim d’estalvi immediat.

A Energy Tools Consulting ho sabem, i per aquest motiu oferim als nostres clients un enfocament personalitzat en cadascun dels nostres departaments:

  • Consultoria Energètica
  • Enginyeria Industrial
  • IT Solutions


Per dur a terme aquesta tasca, disposem d’un ampli equip d’experts per coordinar, dirigir, supervisar i executar tots els projectes amb la garantia i seguretat que ofereix un equip humà especialitzat i tècnicament qualificat, amb professionals en cadascuna de les disciplines.

Els nostres clients són el nostre millor aval i la nostra principal garantia per dur a terme una optimització energètica personalitzada, buscant sempre la màxima confiança i satisfacció.

A Energy Tools Consulting apostem clarament per les noves tecnologies de la informació amb un departament propi d'enginyeria de software, on desenvolupem eines per millorar la gestió i l'eficiència energètica en les organitzacions, mantenint com a principal objectiu l'aportació de valor afegit als nostres clients.

Tot aquest recorregut no hagués estat possible sense les empreses que han decidit confiar en nosaltres, per aquest motiu i en nom de l'equip que formem Energy Tools Consulting els volem donar les gràcies.

Twitter