Energy Tools i EBO socis de l’associació A3 per l’eficiència energètica.

Aquest mes de gener, Energy Tools (desenvolupadora d’EBO), ha entrat a formar part de la comunitat de socis de l’Associació d’Empreses d’Eficiència Energètica, A3e
noticia-2-imatge
Des d’Energy Tools no dubtem a llençar-nos per sumar esforços ara que podem compartir experiència amb tots els associats.
Sumem així la nostra participació a A3E, a la participació com a socis d’altres clústers com el CEEC i INNOVACC.

Aquest mes de gener, Energy Tools (desenvolupadora d’EBO), ha entrat a formar part de la comunitat de socis de la Associació d’Empreses de Eficiència Energètica, A3e. Es tracta d’una associació privada, sense ànim de lucre, que representa els interessos de les empreses que treballen ajudant als seus clients a reduir els seus consums energètics. Actualment A3e compta amb més de 100 empreses associades.

Des d’Energy Tools no dubtem a sumar esforços ara que podem compartir amb tots els associats no només els més de 10 anys d’experiència en consultoria energètica, sinó una ERP d’energia com EBO que facilita el consum energètic de les empreses en euros i a temps real, en connexió amb els principals mercats elèctrics.

Sumem així la nostra participació a A3e, a la participació com a socis d’altres clústers com el CEEC, Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, i INNOVACC, Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí.

Estem convençuts que compartir coneixement és fonamental per avançar al futur tenint l’eficiència energètica com a motor.