Energy Tools és una empresa d’àmbit nacional especialitzada en l’assessorament energètic mitjançant un equip de professionals altament qualificats i l’ús d’eines tecnològiques innovadores. 

Actualment en procés d’expansió, seleccionem un programador que desitgi continuar la seva carrera desenvolupant un producte relacionat amb IoT i BigData aplicats al sector de l’energia.

Programador/a

EL NOSTRE DIA A DIA {

Backend

En general, a backend utilitzem Java 8 i Spring Framework. La comunicació entre frontend i backend sempre es realitza a través d’una API REST. La base de dades que utilitzem és MongoDB.

Frontend

Treballem sobre components Angular 1.6 i els programem amb Typescript i HTML5. Per la UI i el disseny dels components ens ajuda maquetar amb Bootstrap 3 i estils propis definits en SASS.

Bones pràctiques

Ens esforcem en mantenir el codi net, entenedor i reutilitzable. Per això entre nosaltres ens revisem el codi i cada cert temps dediquem estones a refactoritzar el codi. Forma part de la nostra Integració Contínua.

Eines de desenvolupament

Treballem amb IntelliJ IDEA i Visual Studio Code. La gestió dels sprints, el code review i la gestió d’incidències les realitzem amb l’ajuda de GitLab. Quan hem acabat d’afegir funcionalitats o solucionar bugs, Jenkins ens desplega el producte.

}

^QUÈ BUSQUEM$

Proactivitat

Busquem una persona amb moltes ganes de programar i aprendre. Per tant, has de tenir un punt de vista crític respecte a les tasques i el producte desenvolupat, a més de tenir l’habilitat d’adaptar-te a nous coneixements i noves tecnologies.

Comunicació

Has de tenir l’habilitat de poder comunicar-te amb la resta de l’equip d’una forma cordial però franca. No tenim la pell fina, pero l’ambient ha de ser edificant i productiu.

Ens agrada tenir un equip amb diferents punts de vista sobre les tasques, requeriments i evolució del projecte; per tant, no t’estiguis de dir el que penses i d’aportar idees sobre com millorar els processos, la qualitat del codi, el disseny del producte, etc.

Experiència (Perfil Senior)

Necessitem la teva experiència acumulada durant tots els anys que has estat programant i dissenyant software. Esperem que aquesta ens ajudi a assolir nous reptes i solucionar problemes que puguin sorgir durant el desenvolupament del producte.

Esforç

Valorem l’esforç com a eina de treball. Una persona que s’esforça per millorar dia a dia encaixa amb la nostra visió d’equip i de desenvolupament del nostre producte.

Clean code

No prioritzem el temps en completar una tasca per sobre de la qualitat del codi. No tenim deadlines, per tant tenim temps per fer les coses d’una forma neta, senzilla i reutilitzable. Per tant, esperem que el teu codi segueixi el principi KISS. https://ca.wikipedia.org/wiki/Principi_KISS

<QUÈ OFERIM/>

Tecnologia

Lloc de treball confortable

Al teu lloc de treball hi trobaràs un bon portàtil, una pantalla de mínim 21″, teclat, ratolí, una taula ampla i una cadira confortable.

Formació continua

Disposem d’una subscripció al lloc web de cursos PluralSight. La pots utilitzar quan vulguis, on vulguis i per aprendre el que vulguis.

Possibilitat d’assistir a congressos i fires relacionades amb IoT

Som presents a diferents fires anuals relacionades amb el mon IoT. Hi estàs convidat si vols acompanyar-nos-hi.

Tecnologies actuals

Podràs assolir, o consolidar, coneixements d’AngularJS, Typescript, Java Spring, MongoDB, Microserveis, etc.

Evolució continua del producte

El nostre producte evoluciona amb nosaltres. Som proactius a evolucionar de tecnologia i canviar-ne si és convenient. Totes les idees que ens ajudin a millorar l’equip o el nostre producte són benvingudes.

Beneficis personals

Sou competitiu

Segons vàlua i amb revisions periòdiques.

Horaris flexibles

Ambient de confiança i de molta flexibilitat.

Family first

T’ajudem a conciliar la vida laboral amb la familiar. El nostre equip també el formen pares i entenem que el rendiment dins l’equip també el condiciona l’estat de les nostres famílies.

Treball remot

Estem oberts a la possibilitat de treball remot de forma parcial.

Activitats extra-laborals

Activitats d’oci organitzades per l’empresa. L’última va ser una sessió en un rocòdrom!

Dinar amb nosaltres

Disposem d’una sala per dinar amb microones, nevera i un sofà per descansar.


Descarrega en format pdf


Formulari d’inscripció a la oferta


Currículum

Si hi estàs interessat, envia'ns el teu currículum:


Carta de presentació

En compliment amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

El responsable del tractament de les seves dades és Energy Tools Consulting, S.L. , amb CIF: B55108914 i domicili a Olot, Plaça Vayreda, 5, - CP 17800. Tractem la informació que vostè ens facilita amb la finalitat de formar part dels processos de selecció de personal, i la conservarem mentre vostè no ens demani la seva supressió. No comunicarem les seves dades a ningú extern a la nostra empresa.

Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides, per escrit a l'adreça del responsable més amunt referenciat o bé a través de la següent adreça de correu electrònic: info@energy-tools.net. En determinades circumstàncies, els interessats podran oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en marcar la casella d'acceptació d'aquest formulari.