Energy Tools empresa d’àmbit nacional especialitzada en l’assessorament energètic mitjançant un equip de professionals altament qualificats i l’ús d’eines tecnològiques innovadores.

Estem ampliant la nostra xarxa comercial a nivell nacional i seleccionant comercials per la captació de clients a nivell de pimes i grans comptes.

Comercial

 

Funcions:

Energy Tools disposa d’una plataforma energètica Energy Business One (EBO) capdavantera en el sector de la gestió i la comptabilitat energètica i en expansió nacional, precisa incorporar a la seva plantilla un comercial amb experiència en el sector energètic per a l’oficina d’Olot.

Es precisa d’un perfil comercial, amb experiència en el sector energètic, per a la captació de clients oferint servei de gestió energètica.

Visitarà clients viatjant per tot el territori espanyol, realitzant la presentació dels serveis associats de la companyia, així com el posterior seguiment fins al tancament de la venda. Les despeses de viatge aniran a càrrec de l’empresa.

En els casos que sigui necessari, realitzarà demostracions del programari i les seves funcionalitats de forma presencial o online. Puntualment donarà la formació presencial d’ús del programari en aquells clients que així ho precisin.

 

Es valorarà:

  • Estudis mínims: Formació Professional Grau Mitjà. Desitjable formació tècnica en enginyeria.
  • Experiència mínima: Almenys 5 anys
  • Coneixements necessaris: Gestió energètica. Captació de clients. Bones relacions comunicatives i de treball en equip. Ganes d’aprendre noves tecnologies.
  • Qualitats: persona proactiva, amb actitud de treballar en una empresa startup, alegre, motivada, capacitat de relació amb clients, d’assumir nous reptes i acostumat a treballar per objectius.

 

Oferim:

Oferim integrar-se en un equip jove i dinàmic i formació a càrrec de l’empresa, on col·laborarà activament amb els altres departaments en processos de millora continua, formant part d’una empresa en expansió, líder en el desenvolupament d’eines per a la gestió energètica, on les persones i la conciliació personal-professional forma part de la nostra cultura empresarial.

 

Formulari d’inscripció a la oferta


Currículum

Si hi estàs interessat, envia'ns el teu currículum:


Carta de presentació

En compliment amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

El responsable del tractament de les seves dades és Energy Tools Consulting, S.L. , amb CIF: B55108914 i domicili a Olot, Plaça Vayreda, 5, - CP 17800. Tractem la informació que vostè ens facilita amb la finalitat de formar part dels processos de selecció de personal, i la conservarem mentre vostè no ens demani la seva supressió. No comunicarem les seves dades a ningú extern a la nostra empresa.

Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides, per escrit a l'adreça del responsable més amunt referenciat o bé a través de la següent adreça de correu electrònic: info@energy-tools.net. En determinades circumstàncies, els interessats podran oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en marcar la casella d'acceptació d'aquest formulari.