Energy Tools empresa d’àmbit nacional especialitzada en l’assessorament energètic mitjançant un equip de professionals altament qualificats i l’ús d’eines tecnològiques innovadores.

Estem ampliant la nostra xarxa comercial a nivell nacional i seleccionant comercials per la captació de clients a nivell de pimes i grans comptes.

Comercial

 

Funcions:

Energy Tools disposa d’una plataforma energètica Energy Business One (EBO) capdavantera en el sector de la gestió i la comptabilitat energètica i en expansió nacional, precisa incorporar a la seva plantilla un comercial amb experiència en el sector energètic per a l’oficina d’Olot.

Es precisa d’un perfil comercial, amb experiència en el sector energètic, per a la captació de clients oferint servei de gestió energètica.

Visitarà clients viatjant per tot el territori espanyol, realitzant la presentació dels serveis associats de la companyia, així com el posterior seguiment fins al tancament de la venda. Les despeses de viatge aniran a càrrec de l’empresa.

En els casos que sigui necessari, realitzarà demostracions del programari i les seves funcionalitats de forma presencial o online. Puntualment donarà la formació presencial d’ús del programari en aquells clients que així ho precisin.

 

Es valorarà:

  • Estudis mínims: Formació Professional Grau Mitjà. Desitjable formació tècnica en enginyeria.
  • Experiència mínima: Almenys 5 anys
  • Coneixements necessaris: Gestió energètica. Captació de clients. Bones relacions comunicatives i de treball en equip. Ganes d’aprendre noves tecnologies.
  • Qualitats: persona proactiva, amb actitud de treballar en una empresa startup, alegre, motivada, capacitat de relació amb clients, d’assumir nous reptes i acostumat a treballar per objectius.

 

Oferim:

Oferim integrar-se en un equip jove i dinàmic i formació a càrrec de l’empresa, on col·laborarà activament amb els altres departaments en processos de millora continua, formant part d’una empresa en expansió, líder en el desenvolupament d’eines per a la gestió energètica, on les persones i la conciliació personal-professional forma part de la nostra cultura empresarial.

 

Formulari d’inscripció a la oferta


Currículum

Si hi estàs interessat, envia'ns el teu currículum:


Carta de presentació

En compliment del previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en el Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel que s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Energy Tools Consulting,SL, li informa que les seves dades personals s'integraran en una base de dades titularitat de Energy Tools Consulting,SL, domiciliada a Plaça Vayreda, 5 d’Olot, titular del CIF B-55108914 i seran tractades amb la finalitat de gestionar incloure'l en els futurs processos de selecció així com gestionar la potencial relació laboral que en un futur pugui haver-hi entre ambdues parts.

Li informem que podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a l'adreça del responsable més amunt referenciat o bé a través de la següent adreça de correu electrònic: info@energy-tools.net