Energy Tools empresa d’àmbit nacional especialitzada en l’assessorament energètic mitjançant un equip de professionals altament qualificats i l’ús d’eines tecnològiques innovadores.

 

Necessita incorporar a Olot

Consultor/a Energètic

 

Funcions:

  • Gestionar i resoldre els tràmits administratius i legals dels contractes energètics dels clients.
  • Negociar i fer seguiment dels contractes amb les empreses comercialitzadores d’energia.
  • Responsabilitat sobre el manteniment de la cartera de clients.
  • Anàlisi i seguiment dels mercats energètics.
  • Liderar i participar en projectes d’innovació i millora de processos.

 

Es valorarà:

  • Estudis universitaris de grau economia, enginyeria o similar.
  • Capacitat anàlisi de dades. Usuari d’excel avançat.
  • Coneixements i/o experiència en el mercat energètic.
  • Experiència en entitats bancàries o similar (valorable).

 

Oferim:

Oferim integrar-se en un equip jove i dinàmic i formació a càrrec de l’empresa, on col·laborarà activament amb els altres departaments en processos de millora continua, formant part d’una empresa en expansió, líder en el desenvolupament d’eines per a la gestió energètica, on les persones i la conciliació personal-professional forma part de la nostra cultura empresarial.

 

Formulari d’inscripció a la oferta


Currículum

Si hi estàs interessat, envia'ns el teu currículum:


Carta de presentació

En compliment amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

El responsable del tractament de les seves dades és Energy Tools Consulting, S.L. , amb CIF: B55108914 i domicili a Olot, Plaça Vayreda, 5, - CP 17800. Tractem la informació que vostè ens facilita amb la finalitat de formar part dels processos de selecció de personal, i la conservarem mentre vostè no ens demani la seva supressió. No comunicarem les seves dades a ningú extern a la nostra empresa.

Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides, per escrit a l'adreça del responsable més amunt referenciat o bé a través de la següent adreça de correu electrònic: info@energy-tools.net. En determinades circumstàncies, els interessats podran oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en marcar la casella d'acceptació d'aquest formulari.