Energy Tools enceta una nova etapa. El paratge de La Moixina d’Olot serà a partir d’ara l’espai que acollirà les noves oficines centrals d’Energy Tools, que vam estrenar el passat 23 de juny i inaugurarem oficialment al mes de setembre. El nou equipament, que ocupa una superfície de 600m2, ha rebut el certificat energètic A, la major distinció en eficiència energètica per a edificis concedida per l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

L’espai ha estat dissenyat arquitectònicament per adaptar-se als nous temps, amb un sistema domòtic intel·ligent i un doble sistema de climatització de terra tèrmic i caldera de biomassa per l’hivern i d’aerotèrmia amb màquines de Volum de Refrigerant Variable per l’estiu.

L’extensió disposa, a més, d’una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic de 47,88kWp i 42kWn a la coberta i quatre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics semiràpids a l’exterior, la qual cosa fa que esdevingui un dels edificis més sostenibles del territori.

Durant la jornada interna d’obertura de les instal·lacions, el nostre CEO Jordi Rabat junt amb el nou director general adjunt David Vila van presentar el nou pla estratègic, pensat per aprofitar al màxim les oportunitats que està obrint el fort creixement de la companyia. La nova etapa que s’obre serà fidel als valors que han portat Energy Tools fins aquí, com la confiança, la perseverança i la innovació.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest canvi i a tot l’equip d’Energy Tools per continuar remant cap al mateix camí.