Una nova mirada cap a un futur sostenible: La Fageda lidera la transició energètica

Avui tenim el plaer de compartir amb vosaltres un emocionant cas d’èxit d’una empresa de la nostra estimada comarca.

La Fageda, una entitat que sempre ha estat compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat, ha decidit donar un pas endavant cap a la transició energètica instal·lant més de 770 panells fotovoltaics a les seves instal·lacions.

Aquesta iniciativa, que ha estat possible gràcies a la col·laboració amb SolarEdge Technologies, no només reflecteix el compromís de La Fageda amb la protecció del nostre entorn, sinó que també posa de manifest el seu lideratge en la implementació de solucions energètiques sostenibles.

Amb una potència PIC de 381,5 kWp i una potència nominal de 336,6 kWn, aquesta instal·lació fotovoltaica ha obert les portes a una nova era d’eficiència energètica a La Fageda.

A través d’aquesta tecnologia innovadora, s’ha aconseguit una producció anual de 460.245 kWh, equivalent al consum de 110 llars durant un any. A més, els beneficis ambientals d’aquesta iniciativa són notables. La Fageda ha reduït les emissions de CO2 en una quantitat estimada de 276.000 kg anuals, equiparables a les emissions anuals de 300 cotxes.

Estem molt contents de poder ser part d’aquesta iniciativa i d’haver pogut contribuir al seu èxit. L’impacte positiu d’aquesta instal·lació fotovoltaica va més enllà de les xifres i les estadístiques; representa un pas ferm cap a un futur més sostenible i esperançador.

Estem convençuts que aquest exemple servirà com a catalitzador per a altres empreses de la comarca i més enllà, impulsant-les a seguir els passos cap a un model energètic més net i sostenible.