Energy Tools

EnergyNews

L'actualitat de l'energia eficient, seleccionada pels nostres experts.

L’emmagatzematge d’energia, un mercat en alça

Futur prometedor per a l’emmagatzematge global d’energia, un dels mercats amb més creixement dels últims anys. Segons indica un article de la consultora Wood Mackenzie, s’arribarà a obtenir fins a 500 GW d’emmagatzematge per al 2031, dels quals el 75% de la demanda serà controlada pels Estats Units i la Xina.

29 Jun 2022

Energy Tools parla a Catalunya Ràdio

Aquest mes de gener Jordi Rabat, fundador i CEO d'Energy Tools, ha explicat al programa MeteoMauri de Catalunya Ràdio com funciona el sistema elèctric espanyol i de quina manera es pot estalviar fent una bona gestió de la contractació de l'energia.

25 Apr 2022

Sessió de team building a la moxina energy-center

Després de mesos en què la pandèmia ens ho ha posat difícil i ha obligat a tot l'equip a adaptar-se a noves circumstàncies i metodologies de treball, el passat dijous ens vàrem poder reunir tots per veure com evoluciona el projecte de la que serà la nostra nova casa #LaMoixinaEnergyCenter Les obres de la nova seu central avancen ràpidament i esperem poder ensenyar-ne el resultat final ben aviat!

24 May 2021

Canvi de tarifes elèctriques, Juny 2021

Tal i com ja hem anat anunciant al llarg d'aquest últim any, la CNMC proposa uns canvis de criteri pel càlcul dels peatges de transport i distribució de l'electricitat. Finalment es preveu que les noves tarifes d'electricitat entraran en vigor el mes de Juny d'aquest any.

01 May 2021

Aquesta web utilitza cookies per tal de facilitar i millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant per la nostra web, entenem que accepta l'ús de les nostres cookies. Saber més →